Imeniten piknik na Lovskem domu

14. avgust 2018 – Tradicionalni poletni piknik članov društva je bil letos na Lovskem domu v Konjiški vasi. Tako imenitno je bilo, da smo že sedaj sklenili, da bo tudi prihodnje leto piknik na tej lokaciji. Seveda, če ne bo neprijetnih vonjav s sosedove, zaenkrat samo še načrtovane, kokošje farme.

Tokratni piknik, na katerem se je zbralo 64 članov društva, je bil lep dokaz, da za dobro voljo ni potrebno veliko. Celo močno dopoldansko deževje ni bilo nikakršna ovira, saj je bilo pod kozolcem dovolj prostora za vse, ekipa Aziza Bradarića pa je poskrbela, da ni bil nihče lačen in žejen. In to dobro poskrbela! Vprašanje, ali je bil boljši bograč ali specialitete z žara, je ostalo brez odgovora, saj je bilo oboje tako kot mora biti.

Svoje je k vzdušju dodal tudi neutruden harmonikar. Ko pa je sonce vendarle nekoliko osvetlilo prizorišče, je bil čas še za družabne igre. Največ tekmovalcev se je pomerilo v pikadu. Pri ženskah je zmagala Bernarda Mehle in pri moških Bernard Pogladič. V zabijanju žebljev je v enotni konkurenci moških in žensk zmagal Ivan Mehle.

Tako prijetno je bilo, da bi marsikdo tudi po sedmih urah in ko je glavnino že čakala Amanda s prevozom, še kar ostal na Lovskem domu. “Res sem vesela, da sem lahko osrečila toliko članov,” je bila zadovoljna tudi naša tajnica Milka Oder, ki je piknik organizirala.