Pokrajinske igre končane

30. junij 2015 – Naši člani in članice so v Žalcu sodelovali še na zadnjih letošnjih športnih igrah PZDU Celje v balinanju, šahisti pa so se pomerili na Stranicah.

Tekmovanja v balinanju se je udeležilo 12 moških in 6 ženskih ekip. Naši člani v postavi Janez Petek, Valerija Košič, Vili Jevšenak in Henrik Knez so osvojili odlično 2. mesto. Članice v postavi Martina Kelemina, Regina Rančnik, Albina Pekovšek in Nada Smogavec Veber so ob močnih nasprotnicah osvojile 6. mesto.

Tekmovali so tudi šahisti in sicer na Stranicah. Sodelovalo je 7 ekip, naši člani v postavi Rudi Florjančič, Bogo Šibanc, Marjan Košak in Ernest Mezner so za pol točke zgrešili tretje mesto in bili četrti.

Tako so pokrajinske igre za letos končane. Kegljači se pripravljajo na državne igre, strelke pa za organizacijo državnega prvenstva, ki ga bomo skupaj s SD Slov. Konjice izvedli 2. oktobra.

Takrat bo v vseh sekcijah društva po poletnem oddihu spet živahno. Tisti, ki še ne sodelujete, imate tako kar nekaj časa, da si izberete najljubšo dejavnost in se pridružite vrstnikom.

balinarji 2015

Naši balinarji so zasedli drugo mesto.