Na morju z vnuki

6. julij 2022 – Radio Rogla je v sodelovanju z Banko Sparkasse in Društvom upokojencev Slovenske Konjice na morje odpeljal cel avtobus babic, dedkov in vnukov ter vnukinj.
V sklopu praznovanja 25-letke Radia Rogla so ob podpori Društva upokojencev Slovenske Konjice zasnovali posebno medgeneracijsko akcijo, ki so jo finančno podprli v Banki Sparkasse. Predsednik uprave banke Tomaž Šalamon je povedal, da so ponosni, da lahko sodelujejo v tem medgeneracijskem projektu in 25 babicam in dedkom ter 25 vnukinjam in vnukom omogočijo prijetno morsko doživetje.
Udeleženci so se že navsezgodaj zjutraj zbrali pred Radiem Rogla, od koder jih je avtobus Turistične agencije Pohorje turizem odpeljal proti Ljubljani. Najprej so se ustavili pri Banki Sparkasse, kjer so zbrane pozdravili in obdarili, kasneje pa so pot nadaljevali proti Izoli.
V Simonovem zalivu so babice, dedki, vnukinje in vnuki čofotali vse do večera. Ob vrnitvi domov so soglasno ugotavljali, da so preživeli res lep počitniški dan, kakršnega bi z veseljem še kdaj ponovili.

Nekaj naših babic z vnuki in vnukinjami…