V steznem kegljanju nepremagljivi

29. april 2022 – Društvo upokojencev Slovenske Konjice je organiziralo tekmovanje v steznem kegljanju za Pokrajinsko zvezo društev upokojencev Celje.

Sodelovalo je 5 ženskih in 4 moške ekipe. Pri ženskih ekipah so zmagale Slovenske Konjice, I. ekipa, druga je bila ekipa iz Rimskih Toplic, tretja Slovenske Konjice, II. ekipa, 4. Polzela in 5. Slovenske Konjice, III. ekipa. Med moškimi ekipami so se na prvo mesto uvrstile Slovenske Konjice, I. ekipa, na drugo Slovenske Konjice II. ekipa, na tretje Šentrupert in na četrto Polzela.

Med posameznicami so bile najboljše zmagovalka Darinka Bogatin (Slovenske Konjice), druga Mira Ranđelović (Rimske Toplice) in tretja Vera Malič (Slovenske Konjice). Med moškimi posamezniki so bili vsi najboljši iz Slovenskih Konjic: prvi Stane Gmajner, drugi Žarko Vogrin in tretji Drago Vengust.

Tekmovanje je bilo na kegljišču v Konjičanki. Sodnik je bil Srečko Bornšek. Na razglasitvi rezultatov in podelitvi pokalov sta zbrane stezne kegljače pozdravila v imenu društva organizatorja Anton Obrul ter v imenu komisije za šport in rekreacijo pri PZDU Celje predsednica Zofija Voler.

V našem društvu so kar tri uspešne ženske ekipe v steznem kegljanju.

Zmagovalka med ženskimi ekipami je bila I. ekipa iz Slovenskih Konjic. Na posnetku z Zofijo Voler in Antonom Obrulom.

Zmagovalci, I. moška ekipa Slovenske Konjice.