Dogodivščine na Braču

27. avgust do 3. september 2016 – Vsi, ki smo se tudi letos odločili za skupno letovanje, smo preživeli čudovit teden na sončnem otoku Braču.

Na pot z dvema avtobusoma smo odšli že malo po polnoči. Naš cilj je bil Supetar na otoku Braču. Vožnja z odličnima šoferjema je minila brez vsakih zapletov in tudi trajekt smo dobro prenesli. Po nastanitvi v hotelskem naselju Waterman Supetrus Resort se je pričelo uživanje, ki ga prav nič ni zmotilo ves teden. Dnevi so se začenjali s telovadbo in fitnesom, popoldnevi so bili namenjeni različnim športnim igram, ob večerih smo se zabavali in plesali ob glasbi dueta Picikato, ki smo ga pripeljali kar s seboj. Organizirano smo si ogledali mesto in se odpravili na tri izlete po otoku Braču. Ravno toliko, da je bil še čas za kopanje, za lenarjenje na plaži ga je že zmanjkalo. No, če si ga je kdo zaželel, mu tudi nihče ni branil.

Skratka, bilo je krasno vreme, odlična družba (spoznali smo tudi člane DU Šentjernej in se družili z njimi), dobro razpoloženje, izredni animatorji, a za marsikoga je bil najboljši zaključek letovanja. Večer pred odhodom je bilo namreč tekmovanje v izzivu „vse narobe in drugače“. Zabavali smo se vsi, trije najboljši pa so za svoje kreacije prejeli enodnevni izlet. Zanimivo, tudi na poti domov je bilo marsikaj narobe in drugače, vendar vseeno veselo. Udeležencem je bilo žal samo to, da je letovanja za letos konec.

Brač 2016

Takole smo se postavili pred fotoaparat ob prihodu v Supetar.

Brač 2016-1

Na izletu z ladjo je bilo veselo.

Brač 2016-3

Zaključni večer. Na posnetku so nagrajenci izbora „vse narobe in drugače“.