Srečanje celjskih in primorskih prostovoljcev

5. junij 2014 – V Zrečah je bilo tradicionalno srečanje prostovoljcev projekta Starejši za starejše s celjskega in južnoprimorskega območja.

Srečanje so pripravili zreški prostovoljci na čelu s predsednico KORK in koordinatorico programa Starejši za starejše Tatjano Kotnik. Preden so se zbrali v Zrečah, so si prostovoljci ogledali cerkev Jezusove spremenitve na gori na Rogli ter vas Skomarje s Skomarsko hišo.

Na osrednji prireditvi v večnamenski dvorani Term Zreče je program povezovala Tatjana Kotnik, ki je že v pozdravu poudarila, da je srečanje zahvala prostovoljcem, ki vse leto trdo delajo v skrbi za starejše, ki potrebujejo pomoč. Besede zahvale in pohvale so zbranim namenili še predsednik DU Zreče Jože Košir, celjska regijska koordinatorica programa Ivanka Tofant, koordinatorica programa za Južno Primorsko Slavica Frelih, predsednik celjske pokrajinske zveze društev upokojencev Emil Hedžet, podpredsednik ZDUS Anton Donko ter predsednik združenja upokojencev ADDA za pokrajino Furlanijo – Julijsko krajino, Zoltan Kornfeind iz Trsta.

Za veseli del druženja so poskrbeli humorist Klobasekov Pepi, ansambel Veseli jahači, kvartet As iz Vitanja, Franc Kovač iz Ilirske Bistrice ter ansambel Vir.

ProstovoljkeDel prostovoljcev s celjskega območja na Rogli.

Prostovoljke3Na osrednji prireditvi v Zrečah.