Obvestila

  • V prostorih Društva upokojencev Slovenske Konjice bo v torek, 5. marca, ob 10. uri predavanje na temo Je napenjanje res samo neprijetnost? Z vami bodo farmacevti iz Celjskih lekarn, predavala bo Tanja Zorin, mag. farm., spec.
  • Od 15. novembra 2023 do 13. marca 2024 organizira Zavod za šport Slovenske Konjice v sodelovanju z Lambrechtovim domom brezplačno vadbo za seniorje. Vadba bo vsako sredo od 13.30 do 14.30 ure v Športni dvorani Slovenske Konjice.
  • V ponedeljek, 2. oktobra, so se ponovno pričele delavnice ročnih del. Sekcija Spominčice bo delovala v prostorih DU vsak ponedeljek od 13. ure do 17. ure.
  • Vadba za zdravo telo je vsako sredo ob 19. uri v mali telovadnici Osnovne šole ob Dravinji. Vadba je za člane društva brezplačna. S seboj prinesite podlogo za vadbo na tleh ter mnogo dobre volje!
  • Prihranek za voznike, člane društva. Društvo upokojencev Slovenske Konjice obvešča svoje člane, da lahko koristijo popust pri AVTOSERVISU tehnični pregledi in prodaja vozil, d.o.o. (Ob potoku 2a, tel.: 02 843 04 08). Članom društva ponujajo 75 odstotkov popusta na storitev podaljšanja veljavnosti prometnega dovoljenja, ob pogoju, da ob tem opravijo storitev podaljšanja veljavnosti prometnega dovoljenja in storitev tehničnega pregleda. Da boste dobili popust, morate predložiti veljavno člansko izkaznico DU Slovenske Konjice.
  • Starejše osebe, občani občine Slovenske Konjice, ki potrebujejo prevoz, pa ne morejo ali nočejo obremenjevati sorodnikov ali uporabljati plačljive prevoze, lahko dan prej pokličejo na 080 10 10. V komunikacijskem centru Zlate mreže uporabniku posredujejo kontaktne podatke ustreznih voznikov iz seznama registriranih prostovoljnih »šoferjev« oziroma prostoferjev. Uporabnik in prostofer se nato dogovorita za prevoz, ki ga opravijo z električnim vozilom na območju občine Slovenske Konjice.