Obvestila

  • V torek, 28. maja, ob 10. uri organiziramo v sodelovanju s Celjskimi lekarnami brezplačno predavanje na temo Najpogostejše težave v ustih. Predavala bo Špela Savšek, mag. farm. Predavanje bo v dvorani Patriot.  Skoraj vsak od nas se je že kdaj srečal s kakšno težavo, ki nastane v ustni votlini. Občasno se lahko pojavijo majhne, blažje spremembe, včasih pa so težave obširnejše. Več o tem, zakaj se pojavijo, kako jih prepoznamo in preprečimo ter kako si lahko lajšamo simptome, ko se le-te že pojavijo, pa na tokratnem srečanju. Lepo vabljeni!
  • Ob torkih od 9. do 13. ure vas vabimo na druženje v društvene prostore. V tem času boste lahko zgolj klepetali, ali pa igrali karte, šah, različne igre in še kaj po vaši želji. Ure za druženje so namenjene vsem, še posebej pa tistim, ki sicer niste vključeni v katero izmed dejavnosti društva.  Vodja druženja je Vikica Šuberger, ki jo lahko za več informacij pokličete po telefonu na številko 030 315 450.
  • Starejše osebe, občani občine Slovenske Konjice, ki potrebujejo prevoz, pa ne morejo ali nočejo obremenjevati sorodnikov ali uporabljati plačljive prevoze, lahko dan prej pokličejo na 080 10 10. V komunikacijskem centru Zlate mreže uporabniku posredujejo kontaktne podatke ustreznih voznikov iz seznama registriranih prostovoljnih »šoferjev« oziroma prostoferjev. Uporabnik in prostofer se nato dogovorita za prevoz, ki ga opravijo z električnim vozilom na območju občine Slovenske Konjice.